Forum

efraindufaur21
 
Notifications
Clear all
efraindufaur21
efraindufaur21
Group: Registered
Joined: 2023-04-18
New Member

About Me

Тому на час оголошеного карантину за вчителями, викладачами, вихователями, керівниками гуртків, які працюють у декількох закладах освіти, оплата праці яких здійснюється за тарифікацією, має зберігатися заробітна плата асистента вчителя 2023 плата за кожним з цих закладів, незалежно від обсягу педагогічного навантаження. Порядок надання щорічної основної відпустки тривалістю до 56 календарних днів керівним працівникам закладів та установ освіти, навчальних (педагогічних) частин (підрозділів) інших установ і закладів, педагогічним, науково-педагогічним працівникам та науковим працівникам, затверджений постановою КМУ від 14.04.97 р. Керівним, педагогічним, науковим і науково-педагогічним працівникам закладів освіти та навчальних (педагогічних) частин (підрозділів) інших установ і закладів щорічна основна відпустка повної тривалості у перший та наступні роки надається у період літніх канікул незалежно від часу прийняття їх на роботу. Також для визначення "правомірності" дій директора школи важливо розуміти, на яких умовах практичних психологів прийняли на роботу (адже, якщо вони приймалися на роботу до 2009 року й домовлялися про роботу в режимі "20 на 20", то подальша зміна цих умов і особливостей праці в односторонньому порядку (тобто, за рішенням директора школи) може вважатися (чи бути визнаною) порушенням не стільки законодавства, скільки домовленостей, зафіксованих у трудовому договорі (треба звернути увагу, що відповідні умови могли бути відображені в тому числі в наказі про прийняття на роботу відповідних працівників).

 

 

Чи може директор школи змушувати вчителя витрачати надбавку за завідування кабінетом на облаштування цього приміщення? 1.4. Вирішення навчально-методичних, адміністративних питань, фінансових господарських та інших питань, що виникають в процесі діяльності школи. Зокрема, установлено, що не мають права працювати за сумісництвом керівники державних підприємств, установ і організацій, їхні заступники, керівники структурних підрозділів (цехів, відділів, лабораторій тощо) та їхні заступники (за винятком наукової, викладацької, медичної і творчої діяльності). Пунктом 4 постанови № 245 передбачені певні обмеження щодо категорій осіб, які не мають права на роботу за сумісництвом. Землі також мають право визначати самостійно розмір зарплати. Тому у випадках, коли виникла потреба у індивідуальному навчанні учня серед навчального року, вносяться відповідні зміни до тарифікації відповідного вчителя з визначенням йому місячного розміру зарплати залежно від обсягу навчального навантаження та інших видів педагогічної роботи. Щодо оплати праці вчителя за години навчального навантаження при індивідуальній формі навчання учнів зазначаємо наступне. 16.06.2021 р. прийнято вчителя другої категорії. До ЗЗСО 16.06.2021 р. ЗЗСО - заклад загальної середньої освіти. ЗЗСО становить 56 календарних днів. Посадовий оклад становить 5660 грн. Тобто при укладенні вчителем ще додатково трудового договору на виконання роботи в обсязі 0,5 штатної одиниці посади вихователя, тижнева норма складає 15 годин, що за п’ятиденного режиму роботи закладу становить 3 години щодня.

 

 

Тобто місячна зарплата вчителів, які залучені до навчання учнів на умовах індивідуального навчання, визначається при тарифікації шляхом множення ставки зарплати (з урахуванням її підвищення на 20 %) на встановлену вчителеві фактичну кількість годин на тиждень, передбачену на індивідуальне навчання, і ділення цього добутку на норму годин на ставку (18 годин на тиждень), з урахуванням додаткової оплати за перевірку зошитів та письмових робіт. Щодо підвищення ставки зарплати за години індивідуального навчання, то абз. За проведення вчителями індивідуального навчання учнів з предметів, де передбачено оплату за перевірку зошитів чи письмових робіт, їм має провадитися відповідна доплата за цю педагогічну роботу з урахуванням наповнюваності класів.Відповідно до п. Тоді доплата здійснюватиметься за навантаження у розмірі 20% від окладу і розраховується не на весь робочий місяць, а лише за відпрацьовану кількість годин в інклюзивному класі. Він допускається, якщо навчальний план закладу передбачає зміни кількості годин з окремих навчальних предметів (інтегрованих курсів) або якщо педагогічний працівник надає письмову згоду на зміну навантаження, і при цьому важливо дотримуватися законодавства (частина 5 статті 24 Закону України «Про повну загальну середню освіту»).

 

 

В яких випадках вносяться зміни до штатного розпису? Чи обов’язковим є ведення штатного розпису? 56 календарних днів. Чи вірно було розраховано йому відпускні виходячи із мінімальної зарплати? Як наслідок, є не тільки менші оклади, але ще й прикре для багатьох явище у бюджетній сфері - «зрівнялівка», коли з 1-го по 12-й тарифний розряди за ЄТС працівникам нараховуються однакові зарплати. IV «Оплата праці педагогічних працівників, які здійснюють навчання учнів за індивідуальною формою навчання» цього Положення встановлено, що оплата праці педпрацівників за проведення індивідуальної форми навчання, у тому числі з використанням технологій дистанційної форми навчання, здійснюється відповідно до нормативно-правових актів у сфері освіти. Тож учитель, який має навчальне навантаження 25 годин на тиждень, з яких - 11 годин з певного предмета навчального плану та 14 годин - за індивідуальною формою навчання, які не вважаються сумісництвом, може працювати ще за сумісництвом на посаді вихователя в групі продовженого дня, але не більше чотирьох годин на день. Місячна зарплата визначається шляхом множення ставки заробітної плати на фактичне навантаження на тиждень і ділення цього добутку на встановлену норму годин на тиждень (п. 1.5 ставки. Мова йде про минуле обмеження роботи за сумісництвом у державних закладах, сумарний обсяг роботи не може перевищувати 1.5 ставки (робота за сумісництвом - не більше половини існуючої норми робочого часу).

Location

Occupation

заробітна плата асистента вчителя 2023
Social Networks
Member Activity
0
Forum Posts
0
Topics
0
Questions
0
Answers
0
Question Comments
0
Liked
0
Received Likes
0/10
Rating
0
Blog Posts
0
Blog Comments
Share: