Forum

Астролог Розповіла,...
 
Notifications
Clear all
Астролог Розповіла, Коли Закінчиться Війна і Буде Підписаний Мирний Договір
Астролог Розповіла, Коли Закінчиться Війна і Буде Підписаний Мирний Договір
Group: Registered
Joined: 2022-12-21
New Member

About Me

Це близько 11 млрд євро. Це трапиться, коли основна маса планет покине знак зодіаку Риби і потік біженців припиниться. Проте уже в серпні Марс увійде на знак Близнят і перебуватиме там цілих вісім місяців. В 2021 році у нього можуть виникнути проблеми, коли Уран, символ великих переворотів, увійде в "дім влади" Росії і може просто скинути весь його клан. Зрозуміло, що ті, хто живуть в Харкові, Миколаєві, в Одесі менше, в Чернігові, Києві - великих містах - їм буде дуже погано. Україну чекає час великих змін. А зараз настає час хаосу, свіжі екстрасенси про Україну 2023те цим хаосом можна керувати, якщо навчитися. Вона може означати переродження, звільнення від нечисті і перемогу. Відвойовування районів України щодо окупантів відбуватиметься протягом 2023-2025 років (крім Криму - його звільнення може затягнутися до 2026 року). Після звільнення від росіян Херсонської області українські війська отримали можливість посилити свої позиції на інших напрямках, що дає змогу проводити успішну деокупацію тимчасово захоплених росіянами територій.

 

 

Російські окупанти не поспішають забиратися з нашої землі та продовжують спроби захопити більше територій. Вона прокоментувала факт збільшення допомоги та заяву президента Чехії Петра Павела про те, що вже після наступної зими вікно можливостей для контрнаступу ЗСУ закриється. На його думку, війна і за місяць може завершитись, а може - і до зими. На його думку, Захід переживає періоди, коли більшою або меншою мірою вона відчувається. Вона вважає, що це вдасться зробити наступного року. Провидиця також вважає, що війна на сході України продовжуватиметься, проте ситуація покращиться - території потроху почнуть повертатися під контроль Києва. Мольфарка вважає, що Україна оправиться після жорстокої війни за п’ять-сім років, а ось розквіт нашої батьківщини очікується за три роки. Ми втомилися від війни. За словами Віттрок, у цей період часу не варто очікувати закінчення гострої фази війни з кровопролитними боями. При цьому астролог попередив, що варто очікувати запеклих боїв. Український фахівець з астрології Олексій Кириченко розповів, коли саме закінчиться війна України проти Росії і чи можна закінчення боїв очікувати вже в нинішньому році. У вересні бойові дії знизять обороти, але війна ще не закінчиться.

 

 

Але це будуть наші наступальні дії. Але поки що ситуація на фронті залишається напруженою. Важка ситуація в Україні, пов'язана з вторгненням Росії, може потроху піти на спад після 12 березня. Таролог Рамір 9 листопада 2022 року припустив, що ситуація з відключеннями світла може затягнутися, але назвав 3 варіанти: на 2 тижні чи на 2 місяці, чи до першого снігу. Глава Міноборони припускає, що активні бойові дії між Збройними силами України та російськими окупаційними військами припиняться до кінця 2022 року. Однак, астролог запевняє, що цей проміжок часу не обіцяє нічого поганого, а навпаки - бойові дії можуть завершитися на тлі підписання мирної угоди. У червні бойові дії будуть лише загострюватися. Вона зазначає, що цей рік сильних трансформацій, відкриттів, перетворень у всьому світі. Вона додала, що закінченню військових дій передуватимуть переговори. Жданов пояснив, коли ЗСУ підуть у масштабний контрнаступ і скільки військових для цього потрібноЗа словами астролога такі плідні перемовини можуть відбутися напередодні Дня Незалежності. Президент Володимир Зеленський приніс співчуття у зв'язку із загибеллю українських військових і закликав усіх лідерів країн нормандського формату докласти максимум зусиль для встановлення миру на Донбасі.

 

 

Як зазначив президент Зеленський у Вашингтоні в грудні, це справді дуже важливо для України. Як розповіла астропсихолог Валентина Віттрок точне з'єднання Юпітера і Нептуна в знаку Риб відбудеться 12 квітня. Марс, який уособлює собою стихію вогню у вогненному ж знаку означає у підсумку подвійний вогонь. Тоді ж Бессарабія відійшла до Молдови, а Російська імперія втратила протекторат над Сербією і Валахією. Нагадаємо, Російська Федерація почала вторгнення в Україну 24 лютого 2022 року. Ведичний астролог Ігор Нехаєв склав детальний прогноз для України і що чекає нашу країну через масштабне військове вторгнення Росії. Сьогодні мужність українців захищає Європу та світ, а завтра їхня завзятість, підкріплена європейськими цінностями та ресурсами, перебудує країну на краще. Список можна продовжити. Автор петиції цитував Сергія Капіцу: "Якщо ви продовжуватимете таку політику, то отримаєте країну дурнів. Відомо, що військові РФ зайшли в нашу країну з території Білорусі. Напруга в усьому світі зростатиме, тому можливі серйозні конфлікти і військові операції.

Location

Occupation

свіжі екстрасенси про Україну 2023
Social Networks
Member Activity
0
Forum Posts
0
Topics
0
Questions
0
Answers
0
Question Comments
0
Liked
0
Received Likes
0/10
Rating
0
Blog Posts
0
Blog Comments
Share: