Forum

І Все Ж Реформи?
 
Notifications
Clear all
І Все Ж Реформи?
І Все Ж Реформи?
Group: Registered
Joined: 2022-12-21
New Member

About Me

Провісник упевнений, що неспокійно на території країни буде ще досить довго. Багато людей будуть переміщатися з одного місця в інші всередині країни. У 2022 році у Водоліїв буде можливість вкладатися не тільки в себе, а й робити широкі жести у бік інших - найближчих і найдорожчих для нього людей. Він розписав всю історію Росії, тому що в основному говорив саме про цю країну, але торкнувся й інших держав, так що останні прогнози монаха Авеля хвилюють велику кількість людей. Пророцтва досить туманні, але наука про майбутнє (якщо можна так сказати) не буває точною, тож більш точні прогнози на даний момент відсутні. Через 5 років, в 1555 році, він видав першу частину цієї книги, що отримала назву "Пророцтва". "Найбільші загрози будуть чекати на нашу країну в травні, коли буде суперскладний аспект між Юпітером і Плутоном. Щодо того, як виглядає пророцтво Романа Шептицького про Зеленського, то тут провісник каже, що жодної загрози здоров’ю президента немає. Не зайвим буде також сказати і про те, що свого часу провісник говорив про те, що розпочнеться війна 1812 року. Об'єднані Нації. Анджей Дуда: війна в Україні - це не… Нині триває війна і на енергетичному рівні. Також усі роки окупації триває трудова міграція населення, яка стимулюється зростанням безробіття і знеціненням робочої сили.

 

 

Вживайте достатньо вітамінів, носіть теплий одяг восени та взимку, і ви відчуєте себе краще, ніж у попередні роки. Транзит газу територією України залишається відносно стабільним: хоча й у менших обсягах, ніж передбачено чинним контрактом, але на рівні, що не створює технічних проблем для транспортування газу поміж регіонами країни. Україною буде отримано транш на кілька мільйонів доларів, завдяки чому вдасться вирішити багато економічних проблем. У любовних стосунках вдасться зміцнити духовну сферу. І йдеться не лише про відмову від Китаю як гаранта безпеки в межах «Київського безпекового компакту». Українська сторона роз’яснювала, що йдеться про «шведсько-фінську» модель, за якої майбутні члени Альянсу пропустили такий крок, як План дій щодо членства. І є величезна ймовірність того, що зрештою російська сторона визнає поразку. Він і надалі ввести країну до перемоги, більш того, цілком імовірно, що в майбутньому Володимир Зеленський і збереже свою посаду. Знову будуть напружені зустрічі делегацій, але їхні рішення дадуть хороший результат у майбутньому для України. Дуже сподіваюся, майбутнє НАТО неможливе без України. Наведений аналіз показує, що найоптимістичніший - це прогноз на 2022 рік для України від Олени Осипенко. Одна з найсильніших екстрасенсів України Рубіна Цибульська дала прогноз для України в 2022 році за місяцями.

 

 

Астролог Яна Эзотеричка зробила прогноз для України на картах Таро і з'ясувала, що в найближчий тиждень ситуація в країні буде вкрай складною. Позитивні новини буквально мають прориватися по всіх джерелах інформації, бо в картах є символ голуба світу, а отже, добрі вести не за горами. Реальність: У Всесвітній організації охорони здоров'я стверджують, що 90% жителів планети мають імунітет проти коронавірусу. За її словами, загроза для жителів міста зберігається з повітря. За її словами, позитивні зміни почнуться вже з 20 січня: це можуть бути й позитивні зміни на полі бою, й припинення гарячої фази війни, й посилення партнерства, і нові союзи для України. Але у зв’язку з цим у Росії почнуться проблеми, які приведуть до зміни влади і розпаду території на частини. Саме тому деімперіалізація, деколонізація і демілітаризація Росії є необхідністю, яка має стояти на першому місці в нашому сьогоднішньому порядку денному", - заявив Ілля Пономарьов у ході свого виступу в Європарламенті. Саме з цієї причини провісник дуже багато страждав. Більше того, провісник назвав навіть точну дату того, коли буде ця подія - 21 грудня у велике церковне свято. Згодом саме Павло звільнив Василя від усіх звинувачень, website дозволив знову постригтися у ченці, і згодом він написав навіть нову книгу, де було зазначено дату смерті Павла.

 

 

Однак тоді він вчинив досить розумно, спочатку показав документ настоятелем монастиря, а потім документи потрапив до єпископа Костромського, після цього з низки подій він досяг навіть самої Катерини, але за такі слова вона вирішила посадити Василя. Проєкт Радіо Свобода «Донбас Реалії» розповів про наявний у нього документ - затверджену російським урядом «Програму пришвидшеного соціально-економічного розвитку територій на 2022-2024 роки», у якій окуповані території Донеччини і Луганщини названо відповідно «територія 1» і «територія 2». Згідно з цим документом, РФ упродовж найближчих трьох років виділить на соціально-економічні потреби ОРДЛО понад 900 млрд руб., тобто близько $12 млрд (утримання окупаційних військ фінансується окремо). Також не виключено, що Росія інспірує casus belli, наприклад якесь локальне загострення на лінії фронту, щоб скористатися ним як приводом для офіційного введення російських військ. При цьому старець не забував сказати, що Росія буде дуже непохитним гравцем на світовій арені. Росія це гравець, але якою ціною вона платить за свою гру - це вже питання риторичне. Найчастіше його пророцтва були настільки тонкими та правдивими, що вони лякали оточуючих. Тому їх пророцтва часто здаються неймовірними і нездійсненними. Карти, які використовують провісником, говорять про те, що ворог боїться, він хоче здатися в полон, уникнути смерті. У всякому разі, ні зірки, ні карти не говорять про те, що планується напад.

Location

Occupation

website
Social Networks
Member Activity
0
Forum Posts
0
Topics
0
Questions
0
Answers
0
Question Comments
0
Liked
0
Received Likes
0/10
Rating
0
Blog Posts
0
Blog Comments
Share: