Forum

Одноразова Допомога...
 
Notifications
Clear all
Одноразова Допомога ФОПам Та Найманим Працівникам: інструкція Для Отримання Послуги
Одноразова Допомога ФОПам Та Найманим Працівникам: інструкція Для Отримання Послуги
Group: Registered
Joined: 2022-12-21
New Member

About Me

"Освітяни зараз теж стресують, бо 80 % опитаних говорить про зростання завантаженості, а 54 % каже про власне професійне вигорання. Підтвердженням результативності роботи гуртка з даного напрямку є зростання показників високого рівня знань та конструктивних умінь дітей-гуртківців під час безпосередньої конструктивної діяльності. Ефективність здійснення освітнього процесу визначається на підставі аналізу педагогічної діяльності, тематичного вивчення життєдіяльності дошкільників, внутрішнього моніторингу стану і результатів освітньої діяльності відповідно до вимог Базового компонента дошкільної освіти та освітньої програми «Дитина». Також в закладі створюються умови й для реалізації варіативного складника Державного стандарту дошкільної освіти. У рамках реалізації Міської комплексної програми соціального захисту населення Запоріжжя адресну цільову допомогу отримують особи з інвалідністю з порушенням зору І та ІІ групи. По допомогу не маю до кого звернутись. Призначення та виплати державних соціальних допомог здійснюється згідно з Законом України «Про державну допомогу сім’ям з дітьми» за рахунок державного бюджету України. Мінсоцполітики протягом першого тижня січня спрямувало 4,1 мільярди гривень на виплату соціальних допомог. Аналіз записів у Картках контролю адміністрації, матеріалів діагностики свідчить про об¢єктивність оцінювання досягнень дітей. Бюджет є інструментом як планування, так і контролю.

 

 

Так, орієнтуючись на потреби батьків, враховуючи потенційні можливості дітей та педагогів, за авторськими програмами, затвердженими МОН України, в закладі організовано роботу гуртків, а саме: вокально-хоровий гурток - за програмою вокально-хорового гуртка для дітей 6-7 року життя (автор Зеніч Т.В.), спортивний гурток - за парціальною програмою з фізичного виховання дітей раннього та дошкільного віку «Казкова фізкультура» (автор М.М. Уряд помилково витратив 166 млн грн на виплати за програмою «єПідтримка» Понад 25 тис. Сума грошової допомоги на місяць складає 2 200 грн на кожного члена сім’ї, але не більше як на п’ять осіб. 121 особі надані та оплачені додаткові відпустки на суму 1153519,71 грн. Керівник хореографічного гуртка Світлана ЗІНОВ’ЄВА в роботі з дітьми вдало використовує ігропластику, ігроритміку, вправи на розвиток координації. Керівник гуртка Світлана ЗІНОВ’ЄВА проваджує ефективні форми, методи та засоби музичного виховання дітей, застосовує музично-педагогічні технології з використанням елементів системи К. У разі досягнення шестирічного віку дитиною, на яку виплачується допомога на дітей, її розмір переглядається з урахуванням відповідного розміру прожиткового мінімуму з наступного місяця. Він встановлюється залежно від прожиткового мінімуму дитини відповідного віку. У закладі дошкільної освіти забезпечується публічність та відкритість інформації щодо системи оцінювання дошкільників (сайт, Положення про Внутрішню систему забезпечення якості освіти, інформування вихователями батьків про рівень знань, умінь та навичок дітей дошкільного віку).

 

 

Під час опитування педагогів з’ясовано, що більшість із них використовують рекомендації МОН, для проведення діагностики - методичний посібник «Моніторинг досягнень дітей дошкільного віку згідно з Базовим компонентом дошкільної освіти» за загальною редакцією Т.В.Киричук, О.М.Кулик, Н.М.Шаповал. Питання щодо вивчення рівня досягнень дітей розглядаються на нарадах при керівнику (протоколи в наявності). За результатами вивчення документації визначено, що підвищення кваліфікації вихователів здійснюється за такими формами: інституційна (на базі МОІППО), дистанційна (з вибором різних платформ онлайн- навчання). Дотримується періодичність вивчення питань щодо організації освітнього процесу за всіма освітніми напрямками відповідно до перспективного плану тематичного вивчення на 5 років з щорічною корекцією. Серед актуальних питань - проведення санітарно-просвітницької роботи з батьками вихованців щодо організації рухового режиму дітей вдома, профілактики СОVID-19, кишкових , простудних захворювань та загартування дитячого організму. Проводиться санітарно просвітницька робота з батьками вихованців з профілактики вірусних та інфекційних захворювань. З метою налагодження тісної взаємодії в вирішенні питань освітнього процесу, враховуючи карантинні заходи, робота з родинами вихованців здійснюється педагогами в дистанційно-очному режимі за допомогою онлайн-сервісів Viber, Facebook та ZOOM. Аналіз локальних документів закладу свідчить про систематичне проведення педагогами діагностичного обстеження вихованців, яке здійснюється тричі на рік (вересень, грудень/січень, травень). Адміністрація закладу відслідковує процес діагностичного обстеження вихованців. За результатами обстеження приймаються відповідні управлінські рішення. За даними анкетування, проведеного в лютому 2022 року, 79% респондентів оцінили роботу закладу на відмінно, 21% - добре.

 

 

За минулий рік Україна здійснила великий крок із гармонізації власного законодавства з європейським. Визначається ця сума, з урахуванням даних Закону України про державний бюджет на відповідний рік (це статті 7 та 9 ЗУ про державний бюджет). 2022 рік видався досить насиченим. 2022 року - школа педагогічного становлення вихователів «Організація ігрової діяльності дошкільників протягом дня». У закладі налагоджена практика педагогічного наставництва та інших форм професійної співпраці. В ЗДО розроблено та виконується план заходів із запобігання проявам дискримінації та булінгу, інших форм насильства. Заклад дошкільної освіти №33 «Казка» планує та реалізує діяльність щодо запобігання будь-яким проявам дискримінації, булінгу. Педагогічні працівники аналізують та планують свою діяльність відповідно до Державного стандарту дошкільної освіти, чинної комплексної програми, освітньої програми закладу. Примірне положення про методичний кабінет закладу дошкільної освіти (Наказ МОН України від 16.04.2018 №372). І ось 1 червня 2021 року у ВРУ зареєстровано альтернативний законопроєкт №5585-1 «Про внесення змін до Закону України "Про державну допомогу сім’ям https://ukrainatoday.com.ua/iaki-budut-vyplaty-pry-narodzhenni-druhoi-dytyny-u-2023-rotsi-v-ukraini/ з дітьми" (щодо стимулювання збільшення народжуваності)».

Location

Occupation

https://ukrainatoday.com.ua/iaki-budut-vyplaty-pry-narodzhenni-druhoi-dytyny-u-2023-rotsi-v-ukraini/
Social Networks
Member Activity
0
Forum Posts
0
Topics
0
Questions
0
Answers
0
Question Comments
0
Liked
0
Received Likes
0/10
Rating
0
Blog Posts
0
Blog Comments
Share: