Forum

Online Pokerová Str...
 
Notifications
Clear all
Online Pokerová Strategická škola - PokerStrategy.com
Online Pokerová Strategická škola - PokerStrategy.com
Group: Registered
Joined: 2023-08-28
New Member

About Me

Během následujících let se vypracoval v turnajového hráče, který si připsal hned několik šesticiferných výher (samozřejmě v dolarech).

V roce 2011 si splnil sen každého pokerového hráče vítězstvím v Main Eventu World Series of Poker v Las Vegas, kde vyhrál neuvěřitelnou částku $8,715,638.

Tobias Reinkemeier

Tobias Reinkemeier se připojil k PokerStrategy.com v roce 2006. Začal hraním SNG turnajů s miniaturními buy-iny a rychle se vypracoval v pořádného turnajového žraloka.

V červnu 2014 skončil pátý v turnaji Big One for One Drop v Las Vegas s buy-inem $1 milion a v současné době drží první místo v žebříčku nejvýdělečnějších hráčů v Německu s osmiciferným výdělkem.

Elitní trenéři online pokeru na PokerStrategy.com

Být úspěšným hráčem znamená se neustále zlepšovat, učit se nové pokerové strategie, studovat svou hru a reagovat na nové podněty.

Naše vzdělávací oddělení společně se stovkami externích trenérů a autorů videí konstantně produkuje aktuální obsah pro všechny dovednostní kategorie.

Základem naší komunity je obrovské fórum plné života s více než 20,000 příspěvky denně. Na něm se o vás postarají naši profesionálové - a ne pouze co se týče otázek o pokeru.

Připojte se také k PokerStrategy.com - nejúspěšnější pokerové škole na světě. Samozřejmě zdarma!

Se você adorou este artigo e você simplesmente gostaria de receber mais informações sobre portugalonlinepoker.com eu imploro que você visite o site.

Location

Occupation

https://portugalonlinepoker.com/
Social Networks
Member Activity
0
Forum Posts
0
Topics
0
Questions
0
Answers
0
Question Comments
0
Liked
0
Received Likes
0/10
Rating
0
Blog Posts
0
Blog Comments
Share: